~WORDS OF A DREAMER~

Sentiments...

Realment, no tinc una cançó preferida que em faci sentir alguna mena de sentiment. El que sí que tinc, però, són cançons que m'aporten un munt de records. Una d'elles és aquesta: https://www.youtube.com/watch?v=SRcnnId15BA

Sé que la cançó no era molt adequada per a mi, ja que devia tenir rondant els 10 anys, però tot i així és una de les que més records macos m'aporta. Escoltant aquella cançó, em recorda a una tarda en concret en què volíem anar a la platja. El meu cosí va posar la música, i entre tots carregàvem la furgoneta de mon pare però poder anar el més ràpid possible. Quan ja estava carregada, vam anar en direcció a la platja més propera (a KariatArekmane, Nador), on em vaig emportar uns records genials.

Recordo que tenia por a les onades i que temia que em passés alguna cosa. Entre el meu germà i el meu cosí em van agafar, un dels peus i l'altre de les mans, i em van endinsar a l'aigua. Gràcies a ells vaig perdre aquella por i vaig poder passar-m'ho genial.

També recordo que posaven cançons del mateix cantant, i sèiem tots els cosins a explicar acudits. Són uns records preciosos que m'aporten aquestes cançons i que no podré oblidar mai.

Comentarios

No hay ningún comentario

Añadir un Comentario: